HTML

szervezetfejleszt

heti elmélkedés a szervezeti kultúra tárgyból tanultakról, az élmények szintetizálása.

Friss topikok

Linkblog

update

2008.10.31. 15:07 eszkis

hello világ!

régen jártam már erre, hajlamos vagyok megfeledkezni a dologról, nem is tudom miért. vagy de, talán tudom. nem érzem, hogy milyen személyes tapasztalatokat szűrhetnék le az utóbbi órákból, egy tudományterület elméletei alapozását kapjuk meg, amivel kapcsolódni tudok a dologhoz, az órán el is hangzik. (itt jegyzem meg, hogy hiányolom a különleges órákat: amennyire az első két órát élveztem, annyira nem köt le a tárgy azóta...)

a projekt elindult, jól halad, ma este óriási adatbevitel parti lesz. előzmények:

kitaláltuk, hogy az AKG-t keressük meg, ők úgyis közgazdasági, meg úgyis alternatív, biztos vevők lesznek az ilyesmire: és tényleg. múlt hét hétfőn mentek ki a többiek a megbeszélésre (nekem sajnos nem ált módomban), egyből oda is adták a kérdőíveket, szerdán mehettünk a kitöltöttekért. egyelőre csak átfutottam őket, nagyjából 55 darab van, de nem problémamentes az összes.

három csoporttal töltettük ki: tanárok, végzősök és másodévesek. arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyiben különbözik a diákok és a dolgozók szervezeti kultúráról kialakult képe, valamint hogy a gimnázium elvégzése alatt hogyan változik meg ugyanez. először elsősökkel akartuk kitöltetni, de aztán rájöttünk, hogy ők valószínűleg keveset éreznek még ebből a dologból, ezért döntöttünk olyanok mellett, akik már egy évet eltöltöttek a szervezetben.

később még jelentkezem!

 

z

Szólj hozzá!

Címkék: projekt visszajelzés kérdőív harmadik

A bejegyzés trackback címe:

https://szervezetfejleszt.blog.hu/api/trackback/id/tr60742417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása