HTML

szervezetfejleszt

heti elmélkedés a szervezeti kultúra tárgyból tanultakról, az élmények szintetizálása.

Friss topikok

Linkblog

prezi

2008.11.15. 12:19 eszkis

túl vagyunk az első prezin.

nyilván volt belőle feszülés az elején, hogy mit fogunk mondani, ki melyik részt, illetve, hogy ki írja meg a prezit, de minden akadályt leküzdöttünk, és azt hiszem egészen jól sikerült,. így, hogy mi jöttünk a szünet után kényelmes volt, mert a csoportnak, még a saját időnkön kívül be tudtuk mutatni azt az akg-s kisfilmet, amit ők csináltak magukról.

 

figyeltem arra, hogy lassítsak a beszédemen, em tudom mennyire sikerült, viszon mi magunkat a többiekhez képest jónak értékeljük, remélem így vélekedik erről majd a zsűri is.

ami érdekes volt, hogy egyrészt nem nagyon akartuk elpróbálni, de aztán utólag kiderült, hogy nem ártott a dolog, másrészt amennyire nagyhangúak a csajok, annyire félénkek akkor, amikor vállalni kell, nekem kellett természetesen azt elmondani, ami az egésznek a lényege volt, a hálóábrák elemzését. azzal elég sokat szenvedtem egyébként technikailag, de úgy gondolom, hogy szépre és érthetőre sikeredtek.

még ha más nem is így ítéli meg, szerintem egy vállveregetést megérdemlünk.

 

z

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szervezetfejleszt.blog.hu/api/trackback/id/tr29897475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása